1. Szállítási bizonylat - Fakturowo.pl
  2. Számviteli bizonylat mina tindle
  3. Bizonylat – Wikipédia
  4. Számviteli bizonylat mint.com
  5. A bizonylatok témakörben szereplő fontos fogalmak kvíz - Monivalinta
  6. Bizonylat – Számvitel | RSM Hungary

Novitax kapcsolat Novitax Számítástechnikai Számviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Székh. : 1105 Budapest, Gitár u. 4. Pf. : 1475 Budapest, Pf. : 205 Telefon: (+36 1) 263-2363 Fax: (+36 1) 262-6417 E-mail: Cégjegyzékszám: 01-09-169379 Céget nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Általános szerződési feltételek Minőségpolitika Adatkezelési tájékoztató

Szállítási bizonylat - Fakturowo.pl

A szmviteli bizonylat adatainak alakilag s tartalmilag hitelesnek, megbzhatnak s helytllnak kell lennie. A bizonylat szerkesztsekor a vilgossg elvt szem eltt kell tartani. Bizonylat fogalmaA szmviteli bizonylatot a gazdasgi mvelet, esemny megtrtntnek, illetve a gazdasgi intzkeds megttelnek vagy vgrehajtsnak idpontjban, illetve idszakban, magyar nyelven kell killtani. A magyar nyelven killtott bizonylaton az adatok ms nyelv(ek)en is feltntethetk. A szmviteli bizonylatot az elzekben foglaltaktl eltren, ha az eltrst az adott gazdasgi mvelet, esemny, illetve intzkeds jellemzi indokoljk - idegen nyelven is ki lehet lltani.

Számviteli bizonylat mina tindle

minta touch

Bizonylat – Wikipédia

A megőrzési idő alatt biztosítani kell az adatok olvashatóságát, ami azt jelenti, hogy elektronikus formában őrzött bizonylatok esetében meg kell őrizni az adatok olvasását biztosító hardver és szoftver eszközöket is. Fajtái [ szerkesztés] Nyelve szerint [ szerkesztés] Bizonylat nyelve szerint: lehet magyar és idegen nyelvű. A bizonylatot magyar nyelven kell kiállítani, de az adatok más nyelven is feltüntethetőek. Az idegen nyelven kibocsátott, illetve befogadott bizonylatokon azokat az adatokat, megjelöléseket, amelyek a bizonylat hitelességéhez, a megbízható, a valóságnak megfelelő adatrögzítéshez, könyveléshez szükségesek, magyarul is fel kell tüntetni. Keletkezési helye szerint [ szerkesztés] - belső: ott helyben írja alá az átvevő (pl. pénztárbizonylat) - külső: cégen kívül keletkezik (pl. átutalási megbízás) Adatfeldolgozásban betöltött szerepük szerint [ szerkesztés] - elsődleges az a bizonylat, amelyet a gazdasági művelet, esemény megtörtének, illetve a gazdasági intézkedés megtételének vagy végrehajtásának időpontjában készítenek (pl.

Számviteli bizonylat mint.com

számviteli bizonylat mint debian

A bizonylatok témakörben szereplő fontos fogalmak kvíz - Monivalinta

  1. Mazda 3 használtautó hu
  2. Számviteli bizonylat mint tea
  3. Minta

Bizonylat – Számvitel | RSM Hungary

számviteli bizonylat mint.com

rendelete (Egységes szerkezetben) Részletesebben

A egy modern eszköz azon vállalkozók számára, akik becsülik az idő- és a pénzmegtakarítást. A szolgáltatás szinte minden típusú könyvelési okmány gyors kiállítására lehetőséget ad, míg a regisztráció és a fiók fenntartása teljesen díjmentes és mindenféle további járuléktól mentes. A szoftver a föld minden pontjáról elérhető (mivel internetes böngészőn keresztül működik), tehát tökéletes megoldás az állandóan úton lévő üzletemberek számára. A szolgáltatás igénybe vétele nagyon egyszerű és semmilyen útmutatást nem igényel, az intuíciós kezelésnek köszönhetően a dokumentumok kiállítása még a kevésbé tapasztalt felhasználók számára sem okoz gondot. Elég kiválasztani a listából a téged érdeklő dokumentumot és azonnal megkezdheted a munkát. Néhány pillanat alatt létrehozod az új dokumentumot, amit közvetlenül a szolgáltatásról elküldhetsz a megjelölt e-mail címre. A dokumentum másolata a virtuális archívumban marad, ahová a föld minden helyéről 24/7 hozzáféréssel rendelkezel. Semmilyen további szoftverre nincs szükséged az internetes böngészőn és a hálózat jelszaván kívül.