Emellett vannak kifejezetten felnőttek számára kialakított terek (bár, éttermek, színház, éjszakai klubok, szalon, SPA, fitnesz), ahol szinte minden megtalálunk, ami egy óceánjáró hajótól elvárható. A DISNEY DRAM és a DISNEY FANTASY jelentős műszaki újdonsága a virtuális hajóablak: nagyfelbontású kamerákkal a hajó belsejében elhelyezett, olcsóbb kabinok ablakára vetítik a képet, amelyet a tehetősebb utasok a maguk külső kabinjaiból látnak. Családi hajókázás a Disney mesehőseivel Alapadatok: Építés éve: Disney Magic 1998, felújítva: 2010., Disney Wonder 1999, felújítva 2009. Bruttó tömeg: Disney Magic 84. 000 tonna, Disney Wonder 83. 000 tonna Hosszúság: Disney Magic 300 méter, Disney Wonder 294 m Szélesség: 32 méter Fedélzetek száma: 11 Kabinok száma: 875 Utaskapacitás: 2 fős elhelyezésnél: 1. 750 fő; max. utaskapacitás: kb. 2. 700 fő Személyzet létszáma: 950 fő A 10 700 m2-es Vista Spa teljes feltöltődést ígér, a sport fedélzeten minden korosztály megtalálja kedvenc elfoglaltságát. Találunk itt Mickey egér alakú medencét a kisgyerekeknek, de van a családoknak és külön a felnőttek számára is fenntartva medence.

Rankings

A Cove Café, a Vista Café és a Meridian bár tökéletes a meghitt beszélgetésekhez, az Ohh La, La, La Piazza és Bon Voyage bárokban pedig elegáns környezet lesz a kellemes italod háttere. A legcsodásabb kilátást a hajó belsejében a Skyline, kint a fedélzeten pedig a Currents bár nyújtja. A könnyedebb kikapcsolódásért csak ülj be egy finom sörre az O'Gills pubba, a zenés mulatságokért viszont keresd fel a D-Lounge-ot, az igazi családi szórakozás fellegvárát, vagy a Tube-ot a legbritebb nightclubot a tengeren. Nem csak a felnőtteké a világ A Disney Fantasy gondoskodott róla, hogy a fiataloknak is éppen annyi szórakozásban legyen részük, mint a felnőtteknek. • A legapróbbak at az "It's a small world" bölcsődében várja megannyi játék és szakértő személyzet • a 3 és 12 év közöttiek tematikus játékokon és interaktív programokon vehetnek részt a Disney's Oceaneer Club és Lab falai közt • a tinik pedig az Edge és a Vibe klubokban adhatják ki magukból a feszültséget kortársaikkal körülvéve Az alvás sem elhanyagolható A Disney Fantasy mindegyik szobája családbarát módon lett kialakítva, a lehető legkényelmesebb alvást biztosító ágyakkal és hangulattal.

Az AquaDuck 765 méteren, a hajó oldalára is kifutó, átlátszó csőben ötvözi a hullámvasút és a vízi csúszda élményeit. 10 ezer liter víz segítségével körülbelül 20 métert lehet megtenni 1 másodperc alatt. A majdnem másfél percig tartó út ingyenesen vehető igénybe, ha magasabbak vagyunk 122 centiméternél. A hullámzást, az emelkedőket és bukkanókat tetézve a csúszda egyes szakaszain éjszakát imitálva változnak a fényviszonyok. Mickey egér alakú medence a kisgyerekeknek, Némó vízi játszótér, sportpályák, 16 számítógépes interaktív játékállomás, hatalmas 3D-s mozi áll a vendégek rendelkezésére. Rendkívüli az az LCD képernyő, amely az arra tévedő gyermeket animálja és néhány pillanatra behelyezi például aBambi mese környezetébe. Sőt, újdonságként az LCD képernyőn keresztül egy mikrofon segítségével beszélgetni is tudnak a mesekarakterekkel, akik válaszolnak a kérdésekre. Előzetes bejelentkezésre, külön díjazásért "bölcsődét" is találunk, ahol a legkisebbeket is biztos kezek között tudhatjuk (3 hónapostól 3 éves korig).

Óriáshajók IV. rész - jelen óriásaink - LOGOUT.hu Kultúra cikk

Szálláskategória: Hajó kabin Utazás módja: Hajó Típus: Hajóút, Körutazás Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint: A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat! Leírás Nap Helyszín Érkezés Indulás 1. Port Canaveral, Florida (Amerikai Egyesült Államok) - 15:45 2. tengeren 3. 4. St. Martin (St. Martin) 08:00 18:30 5. St. Thomas (Amerikai Virgin-szigetek) 07:45 15:30 6. 7. Castaway Cay (Bahamák) 09:45 16:30 8. 07:30 Térkép: A hajóutak esetében a feltüntetett árak Ft/fő-től árak, melyek az aktuális szabad helyek és kabin kategóriák szerint vannak feltüntetve. A foglalás időpontjában ettől azonban akár jelentősen eltérhetnek az árak, mivel a hajóutak foglalása országonként és dinamikusan változik. Ezért ajánlatkéréskor illetve foglaláskor minden esetben az utazási tanácsadó által megadott ár az irányadó. * A megjelölt időpontokban a hajó a 4. napon Charlotte Amelieben (St. Thomas) 07:45-17:30, az 5. napon San Juanban (Puerto Rico) 08:00- 16:30 köt ki. Ünnepi ajánlatunk: a szilveszteri/újévi (2012. december 29. )

  1. Akkus ablaktisztító aldi
  2. Disney fantasy hajó cheat
  3. Disney fantasy hajó list
  4. Disney Stock fotók, Disney Jogdíjmentes képek | Depositphotos®