Termék információk Emelj nagyobb súlyokat az óriás daruskocsival! A Műanyag darus autó egy sárga és fekete színű, erős műanyagból készült teherautó, a tetején egy forgatható daruval. Az autót le tudod támasztani, hogy ne boruljon fel nehezebb tárgyak emelésénél sem, a daru gémje forog, a hosszúsága változtatható, a tekerővel a kampót is fel-le tudod ereszteni. Ültesd be a vezetőülésbe vagy a daru kezelőfülkéjébe a kedvenc akciófigurádat, segíts a darus autóval az építkezéseken. A Műanyag darus autó fém tengelyekkel készült. Méretek: 62 x 27 x 38 cm.

Darus autómentő | Extreme Digital

  • Darus autó - cada.hu webáruház
  • Infinity autó
  • Darus autómentő | Extreme Digital

Játék darus autó

játék

Darus Játékok! Keresés eladó olcsó használt és új játék hirdetések közt - Apróhirdetés Ingyen

Szállítási idő: 2-3 nap Méret: 12 cm Anyag: strapabíró műanyag Ft 1 160 + 1600, - szállítási díj* 24x16x12 cm Világít és hangot ad Ft 2 490 Szállítási díj min. 890* Szállítási idő: 1 nap Ft 3 665 + 890, - szállítási díj* Javasolt életkor: 3 - 8 éves korigKiknek ajánlott: Fiúknak Jellemzők: - Darus autó - Elfordítható, emelhető daruval - Állítható hossz - Felcsévélhető kötél - Masszív, erős műanyag - Mérete kb 38 cmJavasolt életkor: 3 - 8 éves korigKiknek ajánlott Ft 4 690 + 890, - szállítási díj* A Wader által gyártott Middle Truck daru minden kisfiút elvarázsol majd, aki szeret autókkal játszani. A daru egy teljesen működőképes, forgatható és visszahúzható karral rendelkezik, illetve a daru végén található horog csörlővel és vezetékkel mozgatható Ft 4 761 Szállítási díj min. 990* Ismerkedj meg a darus autók működésével a Wader ezen fantasztikus járgányának köszönhetően! Egy ilyen járgánnyal nagyszerűen el lehet játszani a gyerekszobában, de akár a szabadban is. A negyvenhárom centiméteres járgány darus része kifordítható, a daru h Ft 4 761 Szállítási díj min.

Infinity autó

A daru egy teljesen működőképes, forgatható és visszahúzható karral rendelkezik, illetve a daru végén található horog csörlővel és vezetékkel mozgatható Ft 5 290 Szállítási díj min. A negyvenhárom centiméteres járgány darus része kifordítható, a daru h Ft 5 290 Szállítási díj min. 990* Szállítási idő: 2-3 munkanap Kiknek ajánljuk: Fiúknak Korosztály: 2-3 éveseknek, 4-5 éveseknek Márka: Wader Cikkszám: CTW32102 A Middle Truck sorozat zöld darus autója készen áll a játékra.