A Viber használatához saját fiókot kell létrehoznunk, melynek alapjául a telefonszámunk szolgál. Az alábbiakban részletesen ismertetünk minden fontos tudnivalót és lépést a viber regisztrációval kapcsolatban. Lehetséges a Viber regisztráció telefon nélkül? Mivel a Viber fiókunk a telefonszámunkhoz van kapcsolva, így a regisztrációs folyamat során bizonyítanunk kell, hogy a megadott telefonszám valóban a miénk. A megerősítés során a telefonunkra érkezik egy azonosító kód, amely nélkül a regisztráció nem fejezhető be. Tehát a Viber regisztráció telefon nélkül nem lehetséges. Akkor is szükséges telefon a regisztrációhoz, ha kizárólag a számítógépünkön szeretnénk a Vibert használni. Milyen telefon szükséges a Viber használatához? A Viber szinte minden korszerű Android és iOS telefonon működik. A minimális rendszerkövetelmények az alábbiak: iPhone, iPad és Apple Watch – iOS 8 vagy frissebb Android okostelefonok, tabletek – OS 4. 0 vagy frissebb Windows telefonok – Windows 10 Windows számítógépek – XP vagy frissebb Mac – OSX 10.

  1. Viber letöltése mobil telefonra ingyen magyarul 6
  2. 3 fázisú fi relé 2016
  3. Messenger letöltése ingyen magyarul
  4. Gta letöltése ingyen magyarul

7 vagy frissebb Ez is érdekelhet: Viber letöltés PC -re magyarul teljesen ingyen Viber regisztráció lépésről lépésre Viber regisztráció lépésről lépésre Ez is érdekelhet: Viber letöltés magyar nyelven ingyen lépésről lépésre Nyissuk meg a frissen telepített Viber alkalmazást. Az üdvözlő képernyőn olvassuk el a Használati feltételeket és az irányelveket, majd érintsük meg a Tovább gombot a képernyő közepé. A következő lépésben, ha még nem történt volna meg, a Viber hozzáférést fog kérni a névjegyeinkhez, hiszen csak így tudjuk listázni a telefonkönyvünkben szereplő szintén Vibert használó ismerőseinket. Válasszuk ki az országunkat az ország előhívó meghatározásához (+36), majd adjuk meg a telefonszámunkat. A telefonszámunkat körzetszámmal, szóközök nélkül kell megadnunk. pl: 201111000, vagy 301111222 stb. Érintsük meg a Tovább gombot. A felugró ablakban ellenőrizzük a korábban megadott telefonszámunkat. Az elválasztás kissé furcsa lehet, mert a telefonszámunk első számjegye a körzetszám mögé kerül.

powerpoint letöltése ingyen magyarul

Természetesen azt a telefonszámot kell megadnunk, amelyre a Vibert regisztráltuk a telefonunkon. Ekkor meg fog jelenni egy QR kód, amelyet a telefonunkkal be kell olvasnunk. A kód beolvasását a Viber automatikusan megnyitja, csak a képernyőre kell irányítanunk a telefonunk kameráját. Viber regisztrációs hiba megoldások Szerencsére mára szinte teljesen eltűntek a Viber regisztráció során jelentkező problémák, és csak a legritkább esetben fordul elő, hogy a Viber szolgáltatás hibájából nem megy végbe a regisztráció. Amennyiben még problémánk adódnak, az alábbi tippekkel próbáljuk a hibát orvosolni. A megadott telefonszám visszautasítva Ellenőrizzük, hogy megfelelően adtuk-e meg a telefonszámunkat. A telefonszámunk elválasztását a Viber nem a magyarországi szokásoknak megfelelően teszi. Nem érkezik aktiváló kód Próbáljunk meg váltani a Wifi és a 4G hálózat között. Amennyiben a hívással történő aktiválás nem működik, válasszuk az aktiválást üzenet segítségével. Hibás az aktiváló kód Ez kizárólag abban az esetben fordulhat elő, ha mi adjuk meg manuálisan, tehát ellenőrizzük alaposan, hogy nem történt-e elírás.