Tartalom: Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen. Eredeti Cím: The Dark Knight Rises Év: 2012 Játékidő: 164 perc IMDb értékelés: 8. 8 / 1, 171, 740 Kategória: Akció, Thriller, Dráma, Felfedező Írta: Jonathan Nolan, Christopher Nolan, Rendezte: Christopher Nolan, Szereplők: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Michael Caine, Matthew Modine, Alon Aboutboul, Ben Mendelsohn, Burn Gorman, Daniel Sunjata, Aidan Gillen, Sam Kennard, Kulcsszavak amire kerestek: A sötét lovag: Felemelkedés letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A sötét lovag: Felemelkedés (2012) ingyen film letöltés.

Soetet lovag a felemelkedes teljes film videa

a sötét lovag felemelkedés szereplők

A soetet lovag - felemelkedes

A sötét lovag felemelkedes

a sötét lovag felemelkedés filmezz.eu

A sötét lovag - Felemelkedés Online - dmdamedia.hu

A sötét lovag: Felemelkedés online teljes film

a sötét lovag felemelkedés videa

IMDb Előzetes 165 Perc 2012 Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

Szótárazás és fordítás, fordítandó szó, vagy szöveg, max 0 /200 karakter: Magyar > Angol Szótári szavak vagy lefordított szöveg: főtt kukorica corn of the cob Hallgasd meg a kiejtést kurzorodat a szó fölé helyezve ott ahol a hangszóró látható.

  • Paul hewitt óra
  • A sötét lovag felemelkedés online
  • A sötét lovag felemelkedés mozicsillag
  • A sötét lovag felemelkedés videa
  • A sötét lovag: Felemelkedés online teljes film
  • Fhb nyereménybetét sorsolás 2019
  • A soetet lovag - felemelkedes
  1. Velence látnivalók 2019 news
  2. Medence vegyszer obi belt