jürgen kocka
  • Kocka kiállitás budapest budapest
  • Gyereknap és Kocka-kiállítás a Savoya Parkban | Kultúra
  • Dr. Hibbey Csaba – Lipogems Magyarország
  • Rubik kocka budapest
  • Rövid haj frizura tippek

Mutasd a menüt > Bejelentkezés Kiállításjáró regisztráció Ügyfélkapu regisztráció Kezdőlap Kiállítások Olvasnivaló Helyszínek A KiállításJáró blogja Téged mi érdekel? Jelöld meg és küldd el emailben az összeset! Összes település Összes helyszin Mától kezdve Budapest, Savoya Park, 2015. 05. 30. - 2015. 06. 13. Érdekel? Jelöld meg! Láttad? Írj róla! Te szervezted? Egészítsd ki! CÍMKÉK: képzőművészeti kiállítás | művészeti kiállítás | Kommentáld az eseményt! Helyszín Savoya Park 1117 Budapest, XI. kerület, Hunyadi János út 19. Térkép és útvonaltervezés Helyinfó Hirdetések (? ) Ajánlat a megnyitókból összes következő hét napban nyíló kiállításért kattints Nincs találat, látogass vissza később... Ajánlat a vége felé járó kiállításokból összes záró kiállításért kattints Hirdetés (? ) Megtaláltad, amit kerestél? Akkor nyomj egy lájkot! Ez az ablak csak 10 másodpercig látható. Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.

Ezek az oktató videók a gyerekek nyelvén tanítanak a mechanikáról. A vicces mozgóképek szórakoztatják a szülőket és gyerekeket egyaránt. Szórakozz! és Játssz! Játssz! Játssz! A Játszóházban építőkockák tízezrei várjak a látogatókat korosztálytól függetlenül, hogy mindenki elkészíthesse saját modelljét. A moziban a legújabb és legsikeresebb mesék várják a gyerekeket. A Tanulószobában 30 perces vezetett foglalkozásokon különböző szerkezeteket és gépezeteket lehet építeni. Ez kiváló közös program a szülők és gyerekek számára, miközben a gyerekek megismerkedhetnek a fizikai alapvetésekkel. Az elkészíthető szerkezetek között van a futószalag, a körhinta vagy éppen versenyautó, melyek egy építőkocka készletből az iPadek által instruálva épülnek és mozdulnak meg. Jegyárak: Hétköznapi felnőttjegy: 2400 Ft Hétköznapi gyerekjegy: 2100 Ft Hétköznapi családijegy: 6900 Ft Hétvégi felnőttjegy: 2900 Ft Hétvégi gyerekjegy: 2400 Ft Hétvégi családijegy: 8100 Ft

Kocka BirodalomKiállítás - Jegyek - VAM Design Center- e-jegyiroda.hu

Kiállítás Pannon-Tenger Múzeum A Kárpátok ásványai A Kárpátok Dévénytől az Al-Dunáig terjedő, mintegy 1500 km hosszúságú hegységvonulata mindenekelőtt földrajzi kategória, mivel geológiai felépítését tekintve egymástól jelentős mértékben eltérő… Acetánia - Ecetmúzeum A hazai gasztroforradalom, a tudatos étkezéshez vezető út fontos állomásaként nyílt meg az ország első ecetmúzeuma, az Acetánia. A legkorszerűbb prezentációs technikák segítségével ismerhetik meg a borecetek gazdag… A tudomány élménye A tudomány élménye 2017. 04. 22. - 2017. 05. 20. A Vizuális Kultúra Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny alkotásai a képző- és fotóművészet, alkalmazott grafika és az iparművészet területéről Az Emberi… Kocka Kiállítás LEGO® KOCKA KIÁLLÍTÁS Teljesen új, bemutató kiállítás Több millió kockából álló elképesztő, óriási építmények Interaktív kiállítási tárgyak 15 kamionnyi… Bocskor, csizma, paduka Kalandozás a lábbeli körül 2017. márc. 5. nov. 30. A Néprajzi Múzeum költözését, útra kelését szimbolizálja a lábbelik kulturális sokszínűségét bemutató tárlat.

A játék kivételes helyet foglal el a gyermek fejlődésében, segítségével megtapasztalják a hibákat, javítják a hibákat, kutatnak és levonják a tanulságokat. A kiállítás célja: az izgalmas és szórakoztató időtöltés, miközben a gyermeki kíváncsiságon és érdeklődésen keresztül tanulási folyamat is végbe megy. az "meg tudom csinálni" érzés biztosítása. a tudományos tételek és elvek magyarázása, melyek a mindennapjainkban is jelen vannak a tudomány és gyermek belső világa közötti közös nyelv megtalálása. a klasszikus mechanika alaptételeinek elsajátítása. a további tanulmányokra való ösztönzés a mechanikai design és mérnökség területén. A kiállítás részei: Az interaktív kiállító részben a látogatók felfedezhetik a gépezetek és szerkezetek működési elveit. 30 megépített modell várja az érdeklődőket az űr, a repülés, az autók, a vonatok, a vidámpark, a hangszerek, az interaktív játékok és más egyéb témakörökből. Ezek a modellek táblagépekkel irányíthatóak. A mintegy 40 négyzetméteres videó bemutató területen a látogató animációs tudományos videókat tekinthet meg.

A különleges… Mona Lisa Vakuval – Hórusz Archívum Megtekinthető: 2017. március 4. május 14. minden nap 11 és 19 óra között Kurátor: Csizek Gabriella, a Mai Manó Ház kurátora Kardos Sándor, Hórusz Archívum "egyetlen dolgot kell tartalmazni a fényképnek: a pillanat… Páratlanok – A szegedi Papucs kiállítás A Móra Ferenc Múzeum Páratlanok című kiállítása a híres-hírös papucsok történetébe vezeti be a látogatókat. A tárlaton többek között kiderül, honnan is származnak a papucsok, mikor váltak…